събота, 14 май 2016 г.

Хладилници Либхер - мнения на потребители

Когато става дума за хладилници Либхер, мнения могат да се чуят всякакви, но обикновено се забелязва едно много важно нещо - положителните изказвания и тези, които описват уредите в по-добра светлина, най-често биват споделяни от хора които притежават хладилници Либхер. Мнения могат да се чуят и от хора, които изобщо не са докосвали подобен уред в живота си, но те трябва внимателно да се отсяват.

Интересното все пак е, че в повечето случаи и те са положителни, което само по себе си говори за доста добра репутация. Днес Либхер е безспорен лидер на пазара за хладилна техника. Не отдавнашно проучване посочва Либхер като един от трите най-големи и предпочитани бранда за хладилна техника на българския пазар.

Обикновено сред най-големите предимства на уредите се оказват здравината и цената. Здраванината се изразява в това, че тези уреди обикновено много по-рядко се развалят в сравнение с други марки на пазара. Обикновено един такъв хладилник с лекота може да работи 10 или 20 години без да се развали нито веднъж.

Това разбира се е нещо, което се очаква, но все пак не всяка марка покрива това качество толкова, колкото би ни се искало. Другото предимство е цената, която винаги е доста атрактивна когато става дума за хладилници Либхер. Мнения за цената могат да се открият в почти всеки форум за хладилници, а обикновено хората твърдят, че тя е толкова ниска, че това ги кара дори да нямат очаквания към уредите.

После разбира се се оказват много изненадани, защото противно на очакванията ниската цена не е резултат от ниско качество, а от правилно и интелигентно управление на разходите за производство, реклама и разпространение на уредите.

Друго мнение, което масово се споделя когато стане дума за хладилници Либхер е това, че дори и когато възникне някаква повреда, тя обикновено е доста дребна лесна за отстраняване, дори и ако вече е изтекла гаранцията.

Сред най-честите оплаквания са за изгоряла лампа, повреда в ледогенератора или лоша миризма, която всъщност най-често идва от не добре поддържана хигиена на гумените уплътнения и от не достатъчно почистване на фризера. Той трябва да се почиства много старателно поне веднъж годишно и несъобразяването с това може да причини натрупване на течности от хранителни продукти от растителен или животински произход, а в последствие и да лош мирис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар