сряда, 15 юни 2016 г.

7 причини да изберем Liebherr

Изборът на хладилник Liebherr е гарантия за високо качество. Има много и най-различни причини да се спрем на тази марка, а ето и кои са основните от тях, които са създали имидж на марката като за незаменим продукт.

  1. Спестяване на електроенергия
Причини заради които да изберем Либхер
Изборът на Liebherr е гаранция за икономичност и разумно потребление на електроенергия. В зависимост от енергийния клас, вие можете да постигнете много добри резултати. Най-големи биха били съответно резултатите от клас А+++, които гарантират изключителна икономичност.

  1. Дизайн
Изборът на Liebherr е гарантия, че няма да имате в дома си уред, който да изглежда зле. Марката е известна с привлекателността на своя дизайн, с успешното във всеки един аспект съчетание между модерен футуристичен дизайн и класически форми и извивки.

  1. Комфорт
Една много голяма сила на Liebherr е гаранцията за комфорт и удобство, които несъмнено ще ви направят впечатление още в първия момент, в който поставите уреда у дома си. Вече няма да е нужно да влачите кутиите за пресни плодове и зеленчуци когато искате да извадите нещо от тях, нужно е просто да се възползвате от тяхното релсово приплъзващо се отваряне.

  1. Дълго запазване на вкуса
Liebherr е гарантия за това, че вашите хранителни продукти ще запазят вкуса и свежестта си за доста дълго време. Няма да се безпокоите, че след няколко часа ще загубите вкусовите и ароматни качества на хранителните продукти.

  1. Запазване дълготрайността на продуктите
Liebherr е гаранция, че ще можете да съхранявате свежи пресни продукти за по-дълго време. Така наприер, много пресни плодове и зеленчуци могат да останат напълно свежи за повече от седмица, а редица видове сирена и кашкавали могат да запазят свойствата си до над 100 дни!

  1. Иновация в съхраняването на храна
Най-новите технологии на Liebherr се открояват с така наречения BluPerformance - това позволява храни да се съхраняват за дълго време без обаче това да отнема от техните ценни качества, витамини и свежест.

  1. За любителите на виното
Liebherr предлага гарантирано най-високо качество уреди за любителите на виното. Немската марка ще може да ви предложи идеални условия за съхраняване на вино при отлични условия, което се уважава особено много сред ценителите. Някои видове Liebherr хладилници са специално оборудвани с отделение за вино, в което божествената напитка да се съхранява при идеални условия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар