понеделник, 6 юни 2016 г.

Какво получавам ако купя Liebherr CP 3523?

Liebherr CP 3523 е многофункционален хладилник от среден ценови клас. В търговската мрежа най-често може да се намери на цени от около 1000 - 1100 лева. Уредът е далеч от най-скъпите хладилници в търговската мрежа, които могат да достигна ценови диапазон от 2 до 3 хиляди лева, но е далеч и от най-евтините хладилници от 300 или 400 лева.

Какво ни дава Liebherr CP 3523?
Liebherr CP 3523 съчетава хладилник с фризер. Комбинацията е достатъчна като параметри за да спести нуждата да купувате друг фризер като допълнение. Двете части се достъпват от различни врати и това спестява не само енергия, но и неудобство за потребителя.

Liebherr CP 3523 има голямо и удобно за използване хладилно отделение със стъклени рафтове и високо качествено LED осветление. Това прави лесно преминаването на бялата светлина от лампата с горно разположение до самото дъно в най-долната част на хладилника.

Вратата е устойчива и здрава, неподатлива на повреди, дори и при много интензивно ползване. Това е нещо много важно, защото вратата се ползва десетки хиляди пъти през живота на един хладилник и освен това е много важно да бъде здрава и поради простата причина, че тя самата понася много голямо натоварване.

Всеки хладилник, независимо дали става дума за Liebherr CP 3523 или за друг уред, поняся голяма тежест, защото вратата често се товари с консерви, бутилки, буркани, кутии с мляко и други подобни. Всички те взети заедно наистина оказват голям натиск в определени точки.

Това обаче е изчислено предварително и Liebherr CP 3523 е в състояние да издържи на натоварването. Вратата му е подсилена така, че дори и при сериозно натоварване да издържи на всичко.

Пространството в хладилника е идеално оптимизирано. То помага да се съберат възможно най-много продукти и всъщност според много потребители уредът има по-голям капацитет дори и от хладилници с много по-голям размер.

Фризерът е друго много голямо предимство на Liebherr CP 3523. Той е с голям капацитет и може да съхранявате храна в него дори и когато има временни спирания на електроенергията. Тогава уредът може да запази ниската температура до 25 часа, а това не е малко.

Размразяването е класическо - ръчно. То е доста предпочитано от по-голямата част от потребителите, защото при “no frost” моделите има някои допълнителни особености, с които не всеки се примирява и приема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар